Vår Ronja

Nu har vi snart haft henner i 3 veckor!
50 % kinesisk nakenhund med hår
25 % Kelpie
25% Springel Spaniel
= en Rottwailer... lr?
Inte så kraftig för att vara en sån kanske. Men om vi matar henne ordentligt så kanske det blir en sån.

Ronja
Är nu 11 veckor, nästan rumsren.
Tycker om att nafsa på Pysens (pontus katt) öron
Tycker om att bita på mycket, speciellt skor, och helst så man ser hon och kan ge hon en utskällning.
Tycker om mig så klart, och Pontus oxå tror jag.
Tycker om mat, äter som hon aldrig fått mat förut.
Är väldig kelig, vill mysa jämt, ligger gärna på våra fötter.
Älskar kattmat (all mat)
Trivs att åka i lastbil, är väldigt lugn där.
Tycker om andra hundar (Enya, Jack, Engla och Sookie), och katter (Pysen och Busan)
Ronja är inte feg, och väldigt nyfiken

Min favorit efter Pontus!



Snart jul

Det känns verkligen jätte bra att det snart är jul. Det här kommer att bli en bra julafton tror jag. Jag tycker fortfarande att det är jätte spännande att öppna julklappar, det är roligt at få grejer av de närmaste, kul att se vad de hittar på. Spelar egentligen ingen roll vad man får heller, bara nåt litet kan betyda mycket :)

Idag har jag verkligen ingenting att göra. Jag tog mig upp ur sängen vid klockan nio, och det var väldigt bra gjort för att inte ha så mycket för sig en ledig dag. Inte heller skulle det vara någon armbrytnings träning ikväll, och det är kanske lika bra.

Jag har köpt alla julklappar redan, jag har städat hemma, lr iaf någon så när, Pontus få hjälpa mig att plocka undan lite då han kommer hem. så det ser fint ut. Sen har jag varit och hämtat min julklapp från Vauka. Men det var ju någon som redan hade skvallrat vad det var, så det är inte så spännande att öppna.

Jag är så kär, och jag mår så bra!


Nu har man C-körkortet!

Oj så nervös man har varit dom senaste dagarna.

För det första så när jag var på teori lektion med Kent i måndags så fick jag bakläxa på funktions beskrivningen. Han tyckte inte jag kunde någonting nästan. Så jag har pluggar och jag har pluggat, och jag har varit nervös. Mest bara på den delen då, för körningen sa han att det inte var några problem med.

Och idag på förmiddagen så gick vi igenom inre och yttre säkerhetskontroll för första gången. Jag funderade hur fan jag skulle kunna komma ihåg allt det. Suck, det var mycket att tänka på, och jag var riktigt riktigt nervös.

Kl 13:10 så var det sagt att jag skulle köra upp, men jag fick sitta och vänta i en halvtimme i alla fall. Så alla mina naglar är nog sönderbitna tror jag.

Funktions beskrivningen var lite hackig, men jag tog mig igenom den, och jag tog mig även igenom säkerhetskontrollerna på bara ett ben oxå :P
Och körningen var inga problem!

Så nu är jag jätte jätte jätte jätte jätte glad! Jag får köra lastbil! SJÄLV till och med!

Nu ska jag hem till Granlunda och fira med våfflor!

Och förresten det har blivit ett litet zoo där oxå, jag tar hand om en sköldpadda åt David, Scarlett. Jag ska lägga ut en bild sen, hon är inte så stor, och hon lever... hoppas jag.

hej

Armbrytar helg

Ja, helgen som var skulle bli mycket träning. Visst blev det en del träning, men jag var lite besviken på mina armar, dom klarade inte av det. Jag hade så ont i muskel fästena, på lördan körde jag bara litegrann armbrytning. Det gjorde alldeles för ont att bryta mer. Det var tråkigt, men jag tog massa bilder, ni ska få se, jag ska lägga upp nån.

Sen på Söndagen så var det arobecis kl 10:00 på morgonen. men det kände jag att man kunde stå över, speciellt när jag inte ens ska stå på ett ben. Men på eftermiddagen var det karate, och det hade jag ju tänkt vara med på. synd bara att man börjat njuta så mycket av att ligga och dra sig på morgonen, det är en riktgit ovana. Jag får skylla på Pontus kanske. För när inte han är med så brukar det gå bättre att ta sig för att träna, och att kliva upp först och främst.

Jag tog mig till karaten i alla fall, en halv timme sent, men bättre än inte alls tyckte jag.

Och jag gjorde mitt bästa, kunde bara hänga med på hälften, men det var iaf nånting.

I Måndags hände något annat mycket speciellt, tänkte inte avslöja det just nu. Men det kommer bilder om det senare.

Jesper och marcus

RSS 2.0