oaktiv

Ja, det känns som jag varit lite oaktiv på bloggen. främst för att vårt internet har tjorvat så mycket så det är inte ofta man kommer sig online.

Vi köpte ett nytt modem men vårt internet åt upp det!!!! Eller vad som hände vet jag inte, men bara efter drygt 3 dagar pajjade det totalt. Suck. Därför vi tänkte skaffa trådlöst. För det fasta det tjorvar hela hela tiden. Det är dock inte så bra täckning här, så det blir ju inte nå speciellt snabbare än det fasta.
Just nu har vi lånat Pontus morsas ICEnet. Och det funkar fint :)

BEBISEN

Magen växer... :) Men jag är inte tjock... tycker jag, än. På Onsdag ska vi på ultraljud i Piteå, ska bli så spännande Å vet ni vad, det är så häftigt för jag känner oftast då bebisen är vaken och rör sig. Kände första gången förra Onsdan, det kändes konstigt då jag låg på magen, så jag vände mig och kände efter, det sparkade ju och hade sig :) Underbart, för det är då något som lever där inne iaf, det känner man.

Illamående

Ja, det är ju egentligen inte så farligt nu. Men det är inte ofta man kan njuta utav maten. Känns som man oftast tvingar i sig mat för att man måste äta. Oho vägde mig just, tror faktist att jag gått upp i vikt, ett kg, det känns bra. För jag vill att bebisen ska få i sig all den näring den behöver av mig.

Bebisgrejor.

Ja vi har ju varit och tingat lite grejor. Fick en hel massa för ett mycket bra pris. Skötbordet - det var helt suveränt fint och praktiskt, passar nog perfekt på vår nya toa. En barnvagn - använd kanske ett halvår, jätte bra. En badbalja - passar in i skötbordet. Barnkläder - valde ut de jag tyckte såg fint ut, har även fått 7 "dresser" av Linda redan, jätte söta! En sån här man springer i med hjul under, kom inte ihåg va dom heter! Liten barnvagn - kanske för lite senare bruk, liten praktisk att vika ihop och ta med sig. En bilbarnstol - tror att vi ska sätta den i Pontus bil. För vi har tingat oss en mer praktisk bilbarnstol som man kan bära med sig, dock inte sett den än, men det låter bra! Cykelbarnstol - eller vad det kallas, jätte bra iaf :) Nu har jag säkert glömt något, men de var en del saker iaf.

Saker att köpa

  • Hoppgunga skulle man haft.
  • Sparklåda!!!
  • Mer kläder
  • En bärsele
  • Spjällsäng
Det finns säkert mer av det också, men mycket kanske man kan leta sig till i något förråd :P
  • Mammakläder
Hehhe, känner att det kanske skulle behövas snart :P Jag kör med mjukisbyxor än, och det går bra.

NEJ, nu ska jag faktist göra någon nytta, det är väl därför jag får sluta så tidigt om dagarna. Plugga på prov är det som gäller!

Skolan flyter på väldig väldigt bra känns det som, hoppas bara på MVG, men som Pontus säger, man ska väl vara glad bara man klarar utbildningen. Men jag vill så gärna få bra betyg!

Sen har vi ju faktist ett litet Jul Lov.. Men, känns inte som det, bara jobb som väntar då!

Ciao!

RSS 2.0