Någon som saknar en katt???

Vi har haft en katt på besök nu över en vecka. Hon ser så mager och eländig ut och äter ur vår pappersinsamling så vi ger henne mat. I hopp om att hon inte blir kvar här, eller att vi kanske lyckas hitta ägaren.



Såhär ser den ut, inte alls så stor. Känns nästan som hon inte är fullvuxen. Välldigt tjenis och mjauar mycket. Hon bor just nu i fuse, ligger och värmer sig vid skorstenen i spånet på innertaket.

Hon var heller inte så rädd för Ronja i början men jag tror att Ronja kanske skrämmt henne, för nu håller hon undan.

Vi behöver i alla fall ingen fler katt.

Annars rullar allt på fin fint. Jag jobbar och står i samtidig som jag pluggar, å det går då fint än så länge.

Magen växer mycket sakta. Jag skulle vilja säga att  det knappt syns. Om man vet det ser man det :P Matlusten blir då inte nå bättre tycker jag. Jag kämpar och trycker i mig. Jag äter nog bäst mitt på dagen, men det går upp och ner. Jag står då still på 57 kg. Jobbigt då man mår illa och är hungrig. Sen brukar jag bli svimmfärdig på jobbet, tror att det kan vara att man ätit dåligt på morgonen.

Nu ska jag försöka göra någon nytta... Tänkte skicka in min skoluppgift idag. Ciao!


Ja, nu är jag faktist gravid på riktigt

och jag är överlycklig, för det känns så underbart. För, det börja känns att det är något där inne nu, trodde inte att det skulle kännas så fantastiskt annorlunda i hela kroppen.

Dom säger att magen börja synas, men men, de är ju knappt märkbart tycker jag :P

Jag kommer in i vecka 16 i morgon, och är beräknad till typ 28 april :)

Nu ska jag gå och sova för i morgon ska jag upp och jobba!

Fatta, vi kommer att bli mamma och pappa. Och det kommer att bli massor med mostrar, ja fastrar oxå. Och mamma kommer bli mormor.

Mmmmm... :):):):):) Sov gott alla

Trasigt allt

Ja, en dag då jag kom hem så märkte jag att de var något konstigt med lamporna, de bara glödare, allihop. Men jag kunde inte hitta något fel.
Då var det i vettenfalls ledning, eller nå här ut i skogen som de var fel.

Efter det startade inte våran dator! Det är totalt kaputt! Modemet är också kaputt. Så vi har ingenting.

Vi fick låna Pontus morsas dator, men inte hjälpte de så mycke då vi inte hade nå modem som fungerade. Fick tillslut tag i ett nytt modem men då var det fel på telefon ledningen, suck. Men nu har vi lånat ett trådlöst internet.

Så ska vi föröska få någonersättning för det trasiga. Sen kanske man måste skaffa något trådlöst, för ledningarna hit är så långa så vårt internet går ändå så segt.

Vi har praktik nu på skolan... fast jag fick ju vara på min vanliga arbetsplats den här gången. Så just nu är det ganska lungt med skoluppgifter.

Men det går jäkligt bra i skolan faktist, igår fick jag då sån berömm av läraren så det känns bara ännu bättre! Ger mig hopp om att jag kanske klarar ett MVG :)

nej, nu ska jag försöka göra lite skolarbete! Sen blir det att börja jobba kl 16.00. Sen hela helgen. jippie......


RSS 2.0