Plogsväng

I måndags följde jag Pontus på en plog sväng, for iväg halv 4 på morgonen.
Ursh och fy så trött jag var. Är verkligen inte van att kliva upp vid den tiden.

Klarade provet!!

Oj oj oj, vad glad man kan vara ibland. Klarade teori provet för C-körkort! Jippie! Nu är det bara uppkörningen kvar, och det blir nog vecka 51.

Vad glad jag är idag, vad glad jag är över huvud taget. Allt flyter på så bra, det är snö ute, jag mår bra coj ajg är jätte kär! Ni ska bara veta en sån underbar kille jag har hittat. Men det visste ni säkert redan.

Utbildningen som jag var på i Fällfors måndag och tisdag gick jätte bra, blev då godkänd, och det kan hända att man kanske får jobba som testförare i vinter. Men vi får se, kanske måste ta tjänstledigt först.

Ja, nu är det bara att fortsätta plugga. Ska fara på italienska lektion kl 14:30, och jag har inte varit på de senaste 4 lektioner, så jag har lite att ta igen. Några uppgifter jag måste göra innan.

Jag ska nog ta och göra mig lite blodpudding nu.

Pontus har namnsdag idag!!!

Utbildning i morgon och prov på torsdag

Alltså i morgon ska jag på testförar utbildning med Tjintokk och på Torsda ska jag ha teoriprov för C-körkort. Har  egentligen inget att göra med varann.

Men jag har lite panik, sitter och hård pluggar. Vill verkligen klara det här, men det går ganksa bra. Sen ska jag på utbildning mån-Tis och då har jag inte samma möjlighet att plugga heller, måste ju lära mig köra test bil då!

Jaja, annars är väl allt bra. Just ätit upp en påse med ostkrokar alldeles själv, och det var riktigt gott!

I morgon ska jag upp klockan 6 senast, suck. Bäst att hoppa isäng snart.

Kommer aldrig att bli bra i fotleden

Igår var jag på besök hos läkaren på sunderby sjukhus. Han sa att jag skulle få ta av mig den här klumpiga skon nu och börja gå utan. Men han förklarade också för mig att min fotled kommer alldrig att bli tillräckligt bra för att jag ska kunna fortsätta jobba inom vården. Jag kommer alltså aldrig kunna jobba med något arbete som man rör sig mycket på. Lastbils chafför kan ju kanske gå, beroende på vilken sort av lastbils körningar man får. Men nu har jag inte så stor valmöjlighet av arbeten längre, och det känns faktist väldigt trist. Det var inte riktigt vad man hade tänkt sig. Och polis lär jag då aldrig bli...

Sen sa han också att det finns en möjlighet att man måste steloperera min fotled. Beroende på om smärtan inte går över på ett år så är det lika bra att steloperera. Och det känns nästan förjävligt, och det hoppas jag verkligen inte att jag ska behöva göra.

Så gårdagen var inte så rolig. Till råga på allt hade jag glömt lyset på på bilen när jag gick in på sjukhuset. Så när jag kom tillbaka så var bilen död. Suck. Men det fixade sig tillslut och bilen går igen!

Sen var jag på en föreläsning med brottaren Martin Lidberg igår kväll. Det var intressant. Han berättade om hur han gjorde för att nå toppen och följa sina drömmar. Vilka tekniker han använde, mycket psykologisk coaching. Det var presis vad jag behövde i alla fall och det var bra.

Idag har jag shoppat, massor, För ca 3500 kr. men man shoppar ju inte så ofta, så kanske det är rätt att det får kosta lite. Fast i måndags var jag i och för sig i Laisvall på Bröderna Sundströms och köpte lite, ett par handskar och en fleacetröja med ett ski-doo märke på dock, men varm och skön!

Nu ska jag och Frida äta gröt!

Tråkigt att vara ifrån Pontus bara, tur att jag har Frida att krama om kvällarna istället. Fast det är inte riktigt samma sak.

Förkyld!

Nog är det ju ändå bedrövligt att man ska åka på en förkylning också, jag hatar verkligen detta. Jag kunde inte sova i natt, vaknade vid kl 4 inatt och kunde inte somna om, jag låg kämpade och kämpade. Men jag hade så int i helsen, det stack i vänstra näs hålan och den  andra var tät. Jag började få ont i öronen, och det kittlade i halsen, och det rann bara ur mina ögon. Oj, vad synd det va om mig.

Så när Pontus klocka ringde klockan sex så gick jag upp med en gång och kokade te. Det var långesen jag var uppe så tidigt, helt frivilligt. Och det har aldrig hänt att Pontus var uppe ur sängen utan att hinna snooza. Så idag har man hunnit mycket, och inte har förkylningen blivit nå bättre, jag kommer nog bara sova sämre inatt, suck!

Ja, vi var ju på Dollar Store i Arvidsjaur igår, jag, Stina och Pontus. Jag köpte mig några nya kuddar att ha i rummssoffan. Köpte 5 st nya panel längder, sen var det väl bara lite små grejer. Sen var vi och åt Pizza på Afrodite. Det var så gott så gott!

Idag har jag pluggat italienska, pluggat lastbilskörkort. Strykit gardiner och nästan tränat. jag var på träningen och tittade på vad dom andra gjorde i alla fall.

Men jag är verkligen förkyld! Det är inte trevligt.

Det är svinhalt ute idag, gå försiktigt, och kör försiktigt också.

Halloween + 40 års kalas

Fredag kväll firade vi halloween med att spela anden i glaset. Det var väldigt spännande faktist. Anden sa mycket saker som inte var så vettiga, men nmågra saker som kan stämma också.

Jag skulle få 6 barn, och jag ska bo i Arjeplog ytterligare 46 år sen ska Pontus vara färdig med vinden innan jul. Pontus var också snyggast av oss alla tyckte anden. Alltså, jag, Emma Lu, Sanna, Håkan och Pontus.Och Emma viste att 1+2 var 3. Och då började Håkan bli lite fundersam över vem som styrde glaset.

Själv så tror jag och hoppas att det var anden. Då är allt mycket mer spännande.

På lördag var det 40 års kalas hos Erika Holmström, min arbrytar tränare! Oj , vad trevligt det var. Och badtunnan, den var så underbart skön, lite varm nästen ett tag, men min fot trivdes då så bra! Så god mat det var också, åååå allt var verkligen jätte bra, roliga lekar och allt.

Nu ska jag äta renskav och potatismos.

Puss och kram

RSS 2.0