Lastbil lastbil och massa lastbil

I morse hade jag två körlektioner med lastbil i streck. Jag tyckte att det gick riktigt bra. Känndes bra i alla fall. Jag ska nog försöka plugga lite mera nu, kanske läsa igenom boken en gång till. För Kent pratade om uppkörning vecka 51, och det hade inte varit helt dumt med ett körkort då!

Sen körde jag till gjuteriet och for en sväng med Pontus till Slagnäs, jag körde bara hem dock. Min fot behöver vila ibland också.  Men det var kul, för Pontus han sov medans jag körde, på arbetstid! Sen fick jag backa en massa, in i garaget, det är så roligt då man får göra lite svårare saker.

Snart är det middag, det blir palt. Ni ska veta vad jag tycker det är gott! Mums mums!

Men jag undrar hur det ska gå sen, för vi ska ha yoga halv 7 och det kommer verkligen bli en klump i magen, och det vet alla ni som har smakat palt. Sen vet jag då inte heller om det går bra att yoga fastän man är handikappad. Jag gör allt jag kan iaf!

Imorgon blir det tidigt, halv 9 körlektion. Ingen sovmorgon för mig då. Jag är väldigt bortskämmd annars.

Busan och Pysen, ni är riktigt söta, men låt mig äta ifred ändå, och ni behöver ändå inge extra mat, ni är tillräckligt tjocka.

Köttfärspaj

Idag sov jag till halv 10, det var så skönt. Sen var jag tvungen upp, för att då skulle jag iväg och åka lastbil till Slagnäs. Sen fick jag köra hem!!! Det var så roligt och så fick jag backa och massor, gick som en dans, lite sakta kanske, men bra!

Sen gjorde jag i ordning middag för att bjuda Simon, Jeanette och Pontus. Jag lyckades nog mad min köttfärspaj. Dom sa att det var gott, så jag får lite på det. Glass till efterrätt. Men, jag ska nog börja dra ner på godsakerna, det har blivit väldigt mycke på senaste. Jag har gått upp 1,5 kg på en vecka. Och ni tycker väl att jag är tokig som tänker så. Jag har väl aldrig någonsin haft minsta lilla tecken på någon slags övervikt.

Nej, kanske just därför att jag brukar tänka på vad jag äter. Och nu när jag har så svårt att motionera så vill jag inte äta så mycket gott, och jag kan lova er. Så mycket godis, bullar, glass och kakor som jag har ätit dom senaste två veckorna har jag aldrig i hela mitt liv ätit. Jag bryr mig faktist om min kropp, jag vill vara hälsosamm och för att jag ska kunna träna upp foten sen så vill jag inte vara för tung. Då blir det jobbigt. Jag vill snabbt kunna träna upp min kondition också.

Ni kanske fortfarande tycker att jag är tokig, men då får ni göra det!
Slut på godsakerna! Bara på lördagar!

Tycker om Pontus. Han är väldigt snäll, till alla er som inte vet.


Äntligen fick jag in en bild på när jag posar. Det var lite krångligt


Lastbil

Ja, idag har jag övningskört med bilskolan. Det gick faktist riktigt bra.

Det var roligt att få träffa farmor i helgen, och anne också. Sen åt vi på den nya thai resturangen i Norsjö. Oj, vad gott de var!

Nu ska jag ut och köra lite bil och göra några ärenden.

Norsjö i helgen!

Ja, det bär av till farmor i helgen. Det var så längesen jag var och hälsade på, och i helgen var det lungt så då passa ajg på. Ska träffa Anne också.

Ni som  inte har sett så var jag med i tidningen igår, i Norra Västerbotten. Och i Onsdags var jag med i Piteå Tidningen, då var det en stor bild på mig. Det var nästan jobbigt att läsa om sig själv måste jag erkänna.

Måste packa och sen komm på något man kan äta till middag, suck, det blir något lättsammt tror jag

Robert Zellner

Ja, idag blev man paff då han ringde, och dessutom meddelade att han var i Arjeplog. Så nu har man träffat han, trevligt som vanligt.

Ni som inte vet vem han är. Han gick bst 2002-2005 typ. Vi var tillsammans de två första åren.

Nu ska vi äta köttsoppa snart.

Nu är det bäst att ni tar och läser Piteå-tidningen. För jag var med där idag! Pinsamt men sant.

Kör inte bara bil

Så skönt! Igår var jag ute och övningskörde bil med Pontus, och vi kom fram till att jag visst kunde köra bil, fastän jag är lite smått handikappad. Men snacka om bly-fot ibland.

Jag var på skolan i morse, klockan halv 9, ingen sovmorgon idag. Det käns lite små tungt faktist. Men jag vill klara av italienskan för det är väldigt kul att kunna.

Inte nog med att jag har kört bil idag,,, Oj oj oj oj vad roligt, jag har kört något annat mycket större. Ni kan ju gissa, och det var väldigt spännande.

Jag kanske är kär...


Basta

Japps. Ikväll ska vi basta, och vi får se hur det går med mitt ben. Tur att alla är nyktra, annars skulle jag varit lite rädd om mitt ben. Tur att jag är nykter framför allt.

Det är ganska spännande just nu. jag försöker få Sookie överens med katterna. Lite morr och lite bus, men hon har tur som inte blivit riven än tror jag. Hon vill nog bara busa.

För alla er som är nyfikna på hur det går med mig och killarna. Ni kan fortsätta vara nyfiken!

Jag är ganksa glad idag så jag vill dela ut en puss till alla som läser!

Fotomodell

Japps, visst belv det bilder! Usch och fy! Det är faktist jobbigt då någon ska hålla på att ta bilder på mig, sen ska man försöka se naturlig ut. Det brukar aldrig vara problem annars. Eller, i och försig så poserar jag mest bara när jag är framför kameran. och det ser verkligen inte naturlig ut.

Jag borde verkligen lägga upp en bild här. Ja, det ska jag göra, en riktig posar bild så får ni se vad jag menar!

Det började väl med att han skulle skriva om det med dansen och tjejkvällarna. Sen började han fråga mig om vad jag höll på med på fritiden. Så jag berättade att jag skulle ta lastbilskörkort, och att jag brukar vara ute och åka lastbil om dagarna. Då skulle han naturligtvis ta en bild på mig brevid och i lastbilen. Med Pontus dessutom! Hehehe, stackarn, han sa att han verkligen inte ville vara med på bild. Han tog värsta omvägen för att slippa, och ändå var han tvungen.

Det var lite jobbigt att bli intervjuvad så där faktist. Han frågade så mycke saker som var svårt att svara på, fast jag gjorde mitt bästa. Men åndå kul, det ska bli intressant och se hur det blir, och vad han skriver.

Ikväll ska jag ut och käka,de blir kanske pizzerian. Jag får väl se, något gott blir det garanterat i alla fall.

Oho, Nyheter i Norr

Ohej, åhå. Vem ringde och väckte mig i morse? Om inte Bertil Sundqvist från Nyheter I Norr. Han ville skriva ett repotage om mig!!! Eller om mitt angagemang i streetdans och tjejkvällar. Som jag inte ens har fått några ungdomar att komma på. Men nu får jag med det i tidningen också, så kanske man kan ragga lite folk.

Ja, nu är klockan snart ett, det var då han skulle komma. Nu har jag städat, måste jag ju erkänna. för det var lite stökigt. Sen sminkat mig, ifall det skulle måsta bli någon bild, och kokat kaffe!

Jag får väl uppdatera sen och berätta hur det gick!

Sjukgymnastik

Ja, visst är man handikappad. Så jag fick masa övningar som jag skulle göra nu. Jag måste erkänna att jag är totalt värdelös på att träna det han tycker att jag ska träna. Ska väl träna minst tre gånger per dag, och inte gör man det. Nu kan man ju tycka att det är dåligt att jag inte gör det, för då kommer det ta längre tid att bli frisk. Men jag gör faktist en hel del annat som jag tycker är likvärdig med hans träning. Dessutom så tränar jag inte då jag har ont, för det gör bara ONT!

Igår åkte jag lastbil till Tjintokk en sväng. Det var trevligt, som alltid. Men jag vet inte om jag lärde mig något speciellt den gången, jag kan väl redan allt! Hehe.
Sen blev jag bjuden på middag, riktigt gott faktist.

Ja, sen hade Northern Arms planerings möte. Mycket prat som vanligt, men visst tog vi några beslut också. Ni ska veta så underbar våran klubben är. Det är som en familj!

Sen träffade jag ju Emma Lu en sväng igår. Hon är så härlig!

Tänk att man går sjukskriven och att man ändå hittar på massor att göra. Det är bra, annars skulle jag bli depprimerad. Men just nu är jag allt annat än depprimerad. Jag tycker allt är ganska spännande just nu.

Skola i eftermiddag, sen är det träning ikväll.


Sovmorgon

Som alltid då, jag sov väl till klockan nio idag. Sen låg jag och myste till säkert halv elva. Förstår ni att jag har väldigt mycket att göra om dagarna?! Lite trist ändå, för då finns det inte så jätte mycket att skriva om heller.

Jag har varit och lämnat in några papper på att jag vill hyra ut lägenheten sen i vinter.

Nu ska jag snart ut och åka lastbil. Det blir kul.

Kanske man borde lägga ut någon bild här. Men jag äger inte ens en kamera, men nån bild kan man säkert få tag på.

Ciao tutti!

Massage

Oj vad vi körde hårt på träningen idag. Jag kommer nog att bli riktigt stark. Kanske till och med världsmästare till slut. Man kan drömma i alla fall.

Nu sitter jag i en typ massage stol, men jag tror att den är lite falig. För jag brukar oftast få ondare än vad jag haft innan efter jag har blivit massarad av en maskin. Men just under massagen är det ju kanon. Som nu! Sen vibrerar den under ändan. Hhm, ja, ändan och ändan, jag tycker mest att den masserar på fram-ändan. Det kan bli farligt det också.

Nu är det kaffe

Ingenting går som man tänkt


Alltså, jag har ett problem tror jag. Att det inte går som jag tänkt, men det gör det iofs väldigt sällan för mig. Och det är nånting väldigt ovanligt nu, för annars brukar jag prata hej vilt om sådant. Men vi får se hur det går, just nu så... Nej, det är de som är problemet, det får inte gå just nu.

Hehehe, ni som känner mig börjar nog fatta va fan jag pratar om iaf.
livet är konstigt, men det leker ;)

Jag har varit på skolan idag! Första dagen den här terminen. Känns bra att göra något vettigt. Sen blir det  träning ikväll. Se, allt går, bara man vill! Lite jobbigt bara att gå i trappor, jag har ganska dålig kondition.
Ni ska jag laga mat åt arbetarna här.

Invigning

Nu äntligen!

Jag har funderat länge på att skapa en egen blogg och skriva ner alla mina dagliga tankar i. Nu äntligen har jag tagit mig tid till det. Nu är det bara frågan om jag har tid att skriva så mycket.

Jag har egentligen inte ens en egen dator att använda. Men nog kan man alltid hitta någon.

Mitt största problem kommer väl att vara att jag kommer att skriva alldeles för mycket personliga saker om mig själv och blotta hela mitt inre för hela världen. Fast, nej, det lät lite väl häftigt, det kan jag ju inte göra.


RSS 2.0