Länge sen

Ja, nu var det länge sedan jag skrev.

Här rullar verkligen livet på för oss alla. Rasmus springer omkring nu, ramlar ibland. Han har haft en förkylning på vesit, men den verkar ha gått över ganska fort.

Lilla Emmy hon sover mest bara tycker jag :) Men när hon är vaken så skiner hon oftast som en sol. Äter ofta oxå tycker jag, men det behövs väl :)



Lite suddig bild. Men lilla Emmy har vi där.



Rasmus och jag ute och leker i regnet, men han funderar vart traktorn tagit vägen.

Nej, nu ska vi ut och gå en liten sväng, Om jag har tur så får jag vila en stund om båda sover. För jag har haft en tuff natt då Emmy inte riktigt ville sova.

Själva igen.

Pontus åkte mot Nolia med jobbet idag. Kommer hem i morgon kväll. Oj vad tråkigt attt sova själv. Tur jag fick sällskap av Sabina ikväll. Blir ju långtråkigt annars.

Rasmus ramlade från kökssoffan idag... Usch, mitt försök att lära honom att bara sitta på soffan och inte stå misslyckades!! Han slog sig i bakskallen. Jag kommer ju ha ständig uppsikt över han inatt, hur ska jag kunna sova?!

Var inne på samhället och promenerade en liten sväng idag, det var trevligt att man fick sällskap oxå!

Sen så var jag med Emmy på BVC, och hon växte bra! Hon är så snäll, på nätterna sover hon och äter. Visst är hon sur ibland, och då är hon mer svårtröstad än vad Rasmus var. Ibland skriker hon bara och det hjälper inte nått man gör!

Jaha, ska jag skjusa hem Sabina ikväll? Bökigt...

Rasmus är verkligen ingen badkruka

Som hans föräldrar. För helst badar jag själv bara fötterna. Det ska vara himla varmt innan jag doppar mig. Vad har det tagit åt mig???

I alla fall, i Onsdags var vi och hälsade på mamma och pappa i Nygård, dom håller på att fixa och dona. Vi gick ner en sväng till sjön för att kolla. Det var så varmt ute så jag tänkte att Rasmus måste ju få känna på vattnet. Bäst att ta av alla kläder, annars lär han ju bli dyngsur.

Tror ni inte, jag tog honom i handen och han gick rätt ut i vattnet! Fast det tog stopp då vattnet nådde rumpan. Så stog han och plaskade och till slut så låg han och "simmade" (jag höll honom över ytan). Underbart att se honom första gången bada i en sjö!!!

Min far tog en bild. Ska be om den så kan jag lägga ut den senare!

Rasmus vaknade med feber idag. Verkligen ingen fart i honom, stackarn. Så idag tar vi det bara lugnt och är hemma!

I helgen får man besök av en kär vän, alltid lika trevligt, undra vad man ska hitta på då? Hoppas på bra väder!

Just det, min syster voltade med bilen igår morse. Bilen var bara skrot, är så himla glad att det gick så bra som det gick. Hon har ont i ryggen, huvudvärk och ett litet sår på handleden. Änglavakt?

Ja, det hade nog min far oxå. För proverna dom tog var bra, och det verkar som han ska vara helt frisk nu! Helt otroligt så bra det kan gå. För man var ju så orolig då han blev så tvär dålig...

Själva

Är hundvakt



Skulle släppa ut hunden i morse, då han en annan på fyra "ben" ut. Rasmus passade verkligen på. Han älskar ju att vara ute. Lät honom fara i opassande kläder. Han masade raka spåret till gungan. Vi gungade en stund sen tog jag ner honom, då la han av till traktorn. Men där fick han inte vara, så jag satte honom i "sandlådan"

Tog av honom sockarna, så härligt att se barfota barn!



Lekte med traktorer i mer lämplig storlek.



Sitter och äter plättar med drottningsylt. Börjar bli farligt blå hela han.



Jo nu har Pontus börjat jobba. Vi har tagit en promenad till grannen för att plocka rabarber. Men renarna hade trampat ut det mesta :( Räcker inte till någon rabarberkräm. Blir en liten sats rabarbermarmelad istället.

Men Pontus kommer nog hem vid kl 2 så åker vi mot Malå. Rasmus får vara hemma hos farmor då.

RSS 2.0