Semester!!!

Ja, detta kan man verkligen kalla för semester. Koliken är så gott som över! Han kan ha ont i magen just efter att han ätit innan han har rapat och när han har någon fis som vill ut. Men då leker vi bara rörelselekar med benen så att magen kommer igång så då brukar han prutta och sen må toppen!!!

Redo


I natt tex. då somna han halv 8 sov till klockan 12, åt, sov till kl halv 4. Sen var han lite orolig resten av natten. Men sov några timmar till och från till halv 9. Så.. jag är väldigt glad!

Vi har kampat i Umeå 1 natt, på first camp, jätte trevlig camping faktist, den rekomenderar jag.

Sen körde vi till höga kusten, just efter högakustenbron svängde vi höger  in mot landet och körde några kilometer så kom vi till Snibbens camping. Liten trevlig camping med gratis internet och gratis dusch, inte alls något fel på. Men lite långt ifrån allt, lite avsides.

Vi var nere till Sundsvall och Shoppade en dag, handlade på Ikea för typ 400 kr. Vi behövde inte så mycket.

Vi var faktist nere en bit söder om Sundsvall, på en bilskrot, bilden gick ju sönder, eller en luft slang som hade något med turbon att göra. Så bilen gick jätte jätte slött. Men där hittade vi en slang. Dom hade ju inte hemma någon på Pegout. Men det tog bara några minuter så hade Pontus bytt slangen. Nu är det bara bromsskivorna och bromsbeläggen som skulle behövas bytas, men vi har inte hittat någonstans där de har hemma några belägg.

Sen körde vi mot havet vid höga kusten, till Norrfällsvikens camping. Den tyckte jag om. Det var dock ett litet ställe med bara nån kiosk och nån resturang, men ändå trevligt. Närmare till sevärdheterna vi var på.



Äkte till Mannaminne i Nordingrå, det var verkligen sevärt! Gratis om man inte har råd! Men man fick betala 50 kr om man ville och det gjorde vi, det var ändå så liten summa.

Efteråt for vi för att kika på en omtalad trädgård, Villa fraxinus. Det var fint, kostade 60 kr men jag tyckte det var sevärt, beror väl på hur intresserad man är av blommor och sådant.




Planerar

Vi har ju köpt oss en husvagn! Sävsjö 610 från 1988. Underbart fin planlösning, tycker verkligen om den. Igår fick vi testa gasolköket då strömmen hade gått hemma, det åskade för fullt.

Rasmus blir bättre och bättre. Fast inatt sov han inte så bra, typ 1 timma i sträck sen vaknade han, fast han var ganska lätt att söva sen. Så vi sov från kl 24 till 08:30, till och från.

Grillat i helgen, invigde då förtältet till husvagnen, vi dukade upp där. Trevligt. Var också och kollade in springtävlingen. Mina syskon sprang ju, det gick ganska bra då dom kom 2 :a. Typ 10 min efter 1:an, men dom måste ju ha varit proffs.

Måste väl lägga upp nå bilder på husvagnen sen, och på han som vuxit.

Nu håller Rasmus på att tappa tålamodet.

Bättre och bättre dag för dag!

Ja, nu går det verkligen åt rätt håll för Rasmus. Nu har han sovit ett 5 timmars pass 2 nätter i rad. så nu hoppas jag på samma i natt. men sen sover han dock bara kortare stunder, men längre än innan.

Pontus jobbar över ikväll. Är väl glad om han är hemma före midnatt.

Hej!

Sov 5 tim i sträck!

Kan nattem ha varit mer underbar? Rasmus sov 5 tim i sträck! Känns underbart. humöret hans börjar faktist bli lite bättre på dagarna. Han har smärt fria stunder, det märks. Förr var det som han hade ont jämt. Men det bästa är ändå att man kan få sova längre stunder!

Känns bra att Pontus har semester om 2 veckor. Längtar!

Och snart blir det dop.

Kram på alla

Ute och yrade igår

Japps! Stina hade lovat att vara barnvakt. Jag plockade ur frysen på bröstmjölk. Så igår så drack jag vin! Det är gott! och rött ska det vara. Samuel skötte ju till o med en stund igår då stina var ute och raggade.

Min festman kan jag nog dock inte räkna med som sköthjälp förrän till kvällen. Jag funderar ppå att fara på ångeträffen kl 11. Då får Pontus ligga hemma och krya på sig.

LITE folk igår!!! Det är trist det börjar vara så tomt på folk på yran. Men jag hade väldig trevligt iaf.

Rasmus är då som knäckt. ligger och sover i mun famn. han är det bästa jag har!

hej!

Kanon dag.

Ja, det är en kanon dag idag om man tittar på vädret. Men det var inte det jag tänkte då jag skrev rubriken.

För IGÅR då hade rasmus en kanon dag. Han satt för sig själv i babysittern flera gånger igår och var bara glad. Låg i babygymet och var skit nöjd. Fast han ahde några onda stunder oxå, men det räknas kappt då han annars var så nöjd.

San på kvällen så la jag ner honom i sängen utan att vyssa honom ov han somnade och sov i 3 timmar!!! sov sen 2 sen 1 och 1. Så idag känner jag mig utvilad. Kanske är det oxå för att Stina skötte i några timmar igår på dagen så ja kunde vila.

Jag hoppades att det goda humöret skulle fortsätta idag. Men ack! Idag har han haft lika ont som vanligt.

Har varit på en Shoppingtur idag. Köpte mig 2 linnen på Ninas.

Ha det gott!

bilder

koliken fortsätter. men här är några bilder



Rasmus i den toppmoderna hoppgungan. men han gill!ar den!



Pontus och Rasmus, mina älsklingar.




RSS 2.0