Sovrum med ett hav till säng!



Ja, äntligen är det färdigt. Inatt blev första natten i sovrummet. Har inte hunnit få upp något på väggarna än, men det kommer nog. Det känndes ovant att sova i en sån stor säng.

Sen har vi lämnat Ronja utanför rummet inatt! För detta är bara vårt rum! Så vi stängde dörren och det gick ganska bra, hon gnällde lite ibland, men det går nog över. Vi kunde då alla sova.

Så nu kanske man slipper ha hundhår där inne, det blir mindre iaf. För just nu lossar hon jätte mycket!

Nu ska jag snart fara och göra lite grupparbete, Jag fick godkänt på provet jag gjorde i Torsdags, det var ju bra, men jag hade gärna velat ha bättre. Ett prov med endast godkänt kan ju inte skada, jag får plugga hårdare till nästa :P

Sen börjar jag jobba halv 2, kväll kväll kväll... Gud så jobbigt.

jaja, hej med er :)

mycket att göra

Ja, det var verkligen längesen jag skrev!

Nu jobbar jag 70% och studerar 100% till undersköterka i Arvidsjaur, på distans. Så vi träffas Torsdagar, så får man plugga resten hemma. Det går faktist ganska bra, än så länge... Vi har ett litet prov på torsdag, får väl se hur det går.

När man inte pluggar eller jobbar så försöker man hjälpa Pontus med byggnationerna.

Vårt sovrum på övervåningen är snart färdigt!!!! Gud så skönt det ska bli med ett sovrum! Lister på golv och tak saknas, även att plugga fast en massa eluttag. Sen är det bara att flytta in! Gud va skönt de ska bli.
Men färgen på väggarna är tills vidare... Det blev inte de bästa, men om jag sätter en massa tavlor och möbler och sånt så tänker man säkert inte på det :P

Träna.... Det hinner jag inte mycket av, brukar vara ute och gå. Men nu när Simhallen har öppnat igen så skulle jag faktist börjat simma, det är bra sätt at ta sig upp på mornana oxå. För jag jobbar jävligt mycket kväll och det är trist!!

Funderar faktist på att fara förbi klubben nån kväll och köra lite styrke, för ajg tror mina muskler håller på förtina, och det är klart man vill ha sånna.

Kul att läsa om dom i tidningen, man blir så glad, dom är så duktiga!

http://www.pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=4887563

Nu ska jag försöka plugga lite innan jag börjar jobba kl 16:00.

Måste väl lägga upp nån bild på vårt sovrum sen.

Hej

RSS 2.0