Tråkigt med nedskärningar

Ja, nu ska Arjeplogs kummun dra ner då allt, och det drabbar många. Det är verkligen trist.

Nu var jag dock inte på personalmötet i Torsdag så jag missade om det sas något nytt. Men det senaste ajg hört var att de skulle dra in 5 tjänster på Vauka!!!! Och det är mycket, så man får väl höra snart hur sanningen verkligen är. För mycket berodde ju oxå på ifall de som ska omplaceras från Gruppboendet tackar ja till att vara på Vauka istället. Det är verkligen tråkigt iaf, om nån skulle bli tvungen att gå!

Igår fick jag vaccin mot Svininfluensan. Bra är väl det så jag inte ska smitta några gamlingar, sen slipper man ju bli sjuk själv! Fast man får ändå dras med biverkningarna.... Så det är vål både bra och dåligt.

Skolan rullar på bra för mig, ser inte alls ut som betygen kommer bli så dåliga heller, så jag är ganska nöjd. Men visst blir det mycket att göra då man även jobbar 70%. Fortfarande inte mycket till fritid. Men jag kör inte slut på mig, stressar inte upp mig i onödan, man vet att det SKA hinnas!

Annars då... Pontus bygger i helgen. han är så duktig. det händer ju rent saker :) Det är farstun han håller på med. Har hjälp av Mats. Det kommer att bli så bra i slutändan

Inte så mycket annat nytt tror jag...
Ciao

En helg fylld av...

Läxa, läxa, läxa.

Jag har haft skrämmande mycket läxa att göra, men jag har bestämmt mig för att hinna, så i helgen då man varit ledig har man legat i hårt.

Har just börjat en ny kurs "Vård- och omsorgsarbete".
Vi har fått en hel del inlämningsuppgifter. Inte nog med det, jag har en MVG uppgift från förra kursen att lämna in, tyvärr var det lite miss i planeringen så kurserna överlappar varandra.

Så jag har suttit vid datorn mest hela helgen. Samtidigt som jag agerat kock. För jag har två flitiga byggnadsarbetare här ute som är mycket mycket duktiga. Som jag tycker förtjänar en bit mat och en koppa kaffe emellanåt.

Igår fick jag besök av mamma, Sofia och Sanna. vi tog oss en lång promenad i skogen, det var riktigt skönt att röra på sig. För man får ont i ryggen av att sitta här.

var just på en promenad med Ronja, det var härligt. Lagom kallt om man är rätt klädd.

Nu ska jag skriva lite mera på min uppsats tänkte jag.

Älskar min Pontus

RSS 2.0