Just det

Jag är inte gravid.
Jag fick höra att det fanns en del som trodde det, vi har till och med fått ett grattis. Och vi kan ju tacka för det ändå. För nån gång så kommer jag väl att bli gravid! Hoppas jag! Men den dagen jag ska komma ut med det så berättar jag det gärna själv, då jag vet att jag är det. Så då behöver ni inte fundera.
Svårare än så är det nog inte!

undra om det syns mycket att jag gått upp några kilon i vikt... kanske borde banta??? ;)

Ciao

Ett liv

Jag får ursäkta att jag inte uppdaterat min blogg på väldigt länge. Jag har så mycket att göra att jag har faktist inte varken tid ork, lr lust. Men det känns som man fått tillbaka sitt liv.

För jag har faktist börjat jobba heltid!!!!

Det betyder inte att jag är helt frisk. men jag jobbar, och jag gör mitt jobb, även fast jag får bita ihop flera gånger under dan på grund av smärta. Men det blir mindre och mindre, och jag tror att ju mer jag jobbar och tränar ju bättre kommer det bli i framtiden. Jag är i alla fall väldigt tacksam över att få börja jobba, det är efterlängtat.

Jag har väldigt svårt att förstå mig på min fotled.  Det gör ont då jag jobbar förmiddag och jag funderar hur jag ska klara eftermiddagen. Jag tvingas gå massor, och jag känner att jag har ju inte alls så ont. Sen är man smärtfri ett tag sen sticker det som satan då man går. Men hur som helst så klarar jag en hel dag! och det är jag så stolt över! Och jag kan lova att man inte ligger på latsidan.
En dag fick jag faktist klara av en avdelning helt själv.

jaja. nu ska jag ut och göra någon nytta. Var på bröllop nedanför Hudiksvall i helgen, pontus kusin Viktoria gifte sig. Vi hade jätte trevligt. Passade på att shoppa en del oxå. har inte hunnit packa ur bilen helt än.

Älskar min Pontus.

Troligen så har de flesta redan hört det. Men den 19/6-09 så friade Pontus till mig., så vi är förlovade. Han gör mig lycklig, jag vill leva med honom FÖR ALLTID! Kommer att njuta av var enda sekund med honom.

Då vet ni som inte redan visste!

Ciao // den överlyckliga Sigrid som lever sitt liv!

RSS 2.0