1 år på Fredag!

Ja på fredag fyller han år lilla Rasmus. Så roligt med 1-års kalas!

Från klockan halv 6 ska det då finnas gräddtårta, välkommen till alla. Men jag har köpt ingredienser för att göra cheeskake, så det blir att göra i veckan. Baka baka.

Resan till Haparanda var underbar. Blev dock lite dyr efter allt rännande i alla affärer. Bilen var full lastad från förarsätet och bak!! Rasmus hade det nog bra hemma i Granlunda med farmor!!

Underbara dagar har det varit under påsken. Sol sol sol, vi har  varit ute och lekt så mycket som möjligt. Till o med jag har fått lite fräknar!

MVC ,BVC, sen Haparanda

Hej och hå.

I morse halv 8 var jag på Mvc, allt var bra. Magen hade växt till sig lite och ligger mitt på sträcket i "normal kurvan". och är lite lite större än i samma vecka med Rasmus!

Klockan 2 idag ska Rasmus på 1 års kontroll. Tänk så gammal han är! Det blir spännande och se så allt är bra. Det blir ingen spruta som tur är. För Rasmus ska ju vara med farmor hela helgen. Så det är bra om han slipper ha feber och ont.

För Mamma och Pappa ska på bröllopsresa, kan man väl kalla det. Vi fick presentkort på spahotell i Haparanda, så bäst att passa på då man kan!

Åker ikväll och kommer hem lördag eller söndag. Blir nog lite tomt utan Rasmus kan jag tänka mig.

Äta själv?












var for  skeden?



den hamnade på golvet.

Nu ska vi i badet. Båda två. för han kissade just på mamma

Bilder



Rasmus första tur. Fick han göra med en riktig skoter! Han somnade i pulkan...




Plåster i pannan efter han gjorde sin första riktiga krasch i rumsbordet. Men det håller på att  vara läkt nu!




Rasmus i pulkan. Stormtrivs, måste ta en till sväng snart.




Han märker direkt grinden är öppen, då är han snabbt dit och börjar klättra uppför trappen. Aldrig orolig för hur han ska kunna ta sig ner!!




Ritat sin första teckning idag. Har försökt länge att lära honom och nu lyckas han äntligen få sit några sträck aldeles själv. Skulle bara behöva några riktiga färgpennor. Kanske 1 års present?




Usch, ja, precis så ser jag ut till vardags här hemma. Ja, fast inte med magen framme sådär jämt. Storleken, inte  så värst stor än med tanke på att jag snart är inne på vecka 26!!!

Känns som en evighet kvar. 3 hela månader!

Usch, usch  och fy! Jag är förkyld och ont i öronen. Såhär förkyld har jag inte varit på flera år tror jag. Jag tror jag har öroninflamation oxå. Men medicinerar det själv genom att sätta bomullstussar med pressad vitlök i öronen. Lindrar smärtan jätte bra. Luktar inte så gott kanske, men det känner inte jag som är täppt i näsan. Provat ta alvedon, men det hjälper inte alls tror jag.

Rasmus är på bättringsvägar, ikväll har han varit på topphumör, vilket varit jätte skönt då han annars varit tjörmig hela dagarna på grund av förkylningen. Tror han haft ont i halsen, precis som jag. Men, ska vara glad att han äter och dricker bra, trots ständiga sjukdommsinfall.

Har inte fått tillbaka vår dator än. Väntar på att någon snäll själ ska kunna frakta den från skellefteå och hit, för den är färdig och finns på butiken. Men vi har köpt oss en bättre begagnad dator, så vi är inte helt rålös. Det är bra med en extra!

Min underbara man håller på att baka mockarutor. Längtar tills dom är färdiga, för jag är sugen på något gott!!!

Om jag är friskare i öronen i morgon så ska jag och Rasmus fara på babysim.

Bilen, suck. Skulle skjusa hem morsan idag då hon varit så hurtig och gåt ändå hit! När jag passarat Kolmis så tyckte jag det lät som dat smattrade under bilen. Var tvungen att stanna och se vad det var. Smattrade fastän jag stod still... Stannade bilen och fick se remmen som börjat rämsa sönder. Tur att Pontus kunde komma och bärga mig. Så nu har vi bara en bil, måste fixa lite på RED:en. Han hittade då felet iaf, för fel är det ju ifall remmen börjar gå sönder efter en månads användning.

Nu har jag svammlat tillräckligt. Ha det gott

RSS 2.0