Smart man är

Godag yxskaft.

Idag har jag kämpat en vecka med att ge Rasmus mjölkfritt. Jag har slutat ammma, han är ju ändå 8 månader idag! Så då kan det ju inte vara så svårt?

Rasmus har sovit bättre. Någon natt har jag bara stoppat in tutten och han har somnat om, bara vaknat 3 gånger. Har varit helt otroligt för att vara sant. Men så vände det! Senaste 4 nätterna har han sovit "som vanligt" igen. Vaknat säkert var 40:de minut i natt. Usch vad less man kan vara.

Så idag så slog det mig. Jag har kollat allt han äter så att det inte ska vara mjölk i, förutom!? Vällingen!!!!! Duktig man känner sig som mamma...

Ja, fast vi vet ju än inte om det är mjölken. Vi har inte fått några svar från Piteå än. Men det kan ju fort vara det då man dragit ner så mycket och han har gjort bättre nätter!


När vi ändå är inne på Rasmus magont. Så IBLAND BLIR JAG NÄSTAN FÖRBANNAD innombords.

Jag säger: "han sover dåligt för han har så ont i magen". Men vissa verkar inte fatta det och kommer med massa förslag på hur man ska göra för att barnet ska sova bättre eller tror att han har en dålig dyngsrytm. Eller så tror dom inte på att han sover så dåligt som han gör. Alltså vaknar ca 10 gånger per natt och skriker.

Eller kanske det är så? Rasmus mamma fattar inte varför han egentligen sover dålig? Kanske.


Puh, då fick jag det där ur mig. Någon som vet om det finns att köpa skummjölkpulver -fri välling på konsum? Kanske jag måste på apoteket?

Jag har fått sova i 2 nätter!

Igår natt sov Rasmus hos morsan. Jätte skönt, fick vi sova ut.

Och inatt! han sov hela natten, eller fram till 5 så gav jag han bröstet sen sov han till halv 8, helt otroligt! Fast han sov mycket oroligt fram till kl 23, tills vi skulle lägga oss, men det gjorde inte så mycket.

Fast jag har ju inte börjat med den mjölkprotein fria kosten än...

Oho, nu kom JULTOMTEN!!! Fick paket från Sofa och Robert, massor med barnkläder, det blir spännande! Då har jag och Rasmus något att göra idag och gå igenom.

Insnöad

Idag blir det att stanna hemma. Pontus fick skotta ut sig själv i morse, och jag tänker inte sätta mig i samma sits. Plogkanten var visst hård.

Gick väl bra i Piteå. Fast han skrek så fort någon annan rörde han.. hehe. tur det inte varade så länge.

Praktiken över

Äntligen så var denna praktik avklarad och nu har vi bara 3 träffar kvar på skolan så är skolan färdig! Gu så himla skönt!!

På Onsdag ska vi till Piteå på barn med lille Rasmus. Undersöka så han inte är allergisk mot någon mat. Men nu har han ätit glutenfritt i flera veckor och har inte märkt någon skillnad alls. Mjölkprotein fritt provade jag ju då han var mindre och märkte ingen skillnad, orkar inte prova igen, lättare då man inte ammar kanske.

Han har börjat äta lite sämre oxå, och hade inte gått upp i vikt som han skulle, så läkarn tyckte han skule få en remiss med en gång.

hm.. han är gnällig idag...

RSS 2.0