Som en kratta

Han har sovit som en kratta inatt. Har inte kunnat hålla koll på hur många gånger han varit vaken. En gång i timmen kanske?

Min lilla kära, han har nog väldigt ont i magen.

Vad ska man göra idag då? - Jag ska nog försöka efterlysa faderskaps intyget som har kommit bort på vägen. För Pontus står inte som far till barnet fast än vi var på kommun och skrev på det i slutet av maj tror jag... Suck, inte så lätt att söka pappa ledigt åt han då.

Ciao

Solstrålen

Här är jag och Rasmus med hans nya kläder som han fått på dopet. Skit snygg blev han. Byxor och keps fick han av Mats och tröjan av David... Om jag kom ihåg rätt!



Och här är han igen. Våran solstråle.


Inatt sov han bättre, 2,5 tim i sträck 2 gånger!! Bra det då jag skulle orka med skolan idag. Och det gick jätte bra på skolan.

Nu ska jag upp och göra mina älsklingar sällskap!

Tillbaka till vardagen

I måndags började Pontus jobba igen och du var det slut på sovmorgnar för mig. För Rasmus sover ju inte rikigt som en prins.

Inatt sov han som längst 2 timmar i sträck. Nog tror jag att det är magen som förtfarande spökar. Men fördelen är att han somnar om snabbare än vad han gjorde förr.

På dagarna så mår han oftast bra, då märker man inte av magen speciellt. Man hinner göra en del på dagarna nu också då han kan roa sig själv, sen så sover han ju längre stunder på dagen oxå!

Igår putsade jag fönsterna!!! men jag har 3 st kvar. Men det behövdes, gjorde det ju inte i våras.

Och i morgon börjar skolan i Arvidsjaur, blir spännande, då ska Pontus få sköta. Jag tror att han skulle följa mig i morgon till Arvidsjaur, så skulle han komma då det var dax för amning. Sen så kommer han nog vara hemma och använda mjölken som är i frysen då han är hungrig.

Ja och ni har ju säkert hört.... Vi gifte oss 14/8. Helt underbart känndes det. Samtidigt som dopet, det blev väldigt lyckat och det verkade som gästerna var nöjda oxå.

Vi hade ju mat här hemma efteråt i partytält. Det gick jätte bra, tur man har dom som ställer upp och hjälper till med maten, blev jätte gott. Men jag tror nog förätten var bäst!. Nubbesallad och piroger och massa gott.

Kanske jag ska bildbomba lite? Från bilderna till gästboken, de är det enda jag har just nu...

Pelle och IB.

Jag och min man i bakrunden, just ätit förrätt.

 

Jag och lilla Rasmus. Han hade just vaknat. Men det sprang då folk och skötte hela kvällen så fick inte så mycket tid med han själv förutom vid matning. men det gjorde inget!!!

Ja där hade jag fått på mig joggingskorna ser jag. Fin skorna kunde jag bara gå med ett tag, dom var så höga!!! men jätte fina. Sen gick jag barfota ett tag istället, men då började dom klaga på mig och prata om mjölkstockning osv, så jag tog på mig några varma jogging skor då!

 

 

Josefin och Mats! Josse som körde fram och tillbaka från Ske-å den dagen, tufft. Men underbart att hon kunde komma!

 

 

Pappa och Birgit, så söta!

 

Nu ska jag tjollra lite med lillen. Börjar bli otålig.

Kramar


RSS 2.0