En bild

Jag (och en bebis i magen), i en utav tröjorna jag fick i julklapp utav mina kära systrar.


Bebisen sparkar mest hela tiden tycker jag! Det är så mysigt :P

Har inte fått något svar än på ifall jag ska få någon havandeskapspenning, men jag märker ju att det brukar ta ett tag. Har fått några papper som jag och chefen måste skriva under och skicka in bara... Mycket pappers jobb här.

Jag ville skaffa höns till somarn, men det var Pontus inte lika sugen på. Blir ju lite jobb de oxå, så skippar nog det.

Vi håller på fixa i det nya badrummet för fullt. Inte mycket kvar. Försöker bara välja vad man ska ha för våtrummsmatta. Jag har nästan bestämmt mig. Nu gäller det att få tag i en mattläggare som har tid, då smäller det ju bara till!
Ja, jag måste ju bestämma mig för några badrummsmöbler oxå... Det är svårt, för man byter ju verkligen inte så ofta!

Pontus håller på bygga hör jag. kanske ska höra om han vill ha nå hjälp.

Äter som en häst nu!!!

Okej, kanske inte riktigt äter som en häst. Men det är då inget fel på matlusten iaf! Känns himla skönt att må som vanligt igen iaf.

Har jag några andra krämpor?
  • Jao, ibland kan jag rusa lite för fort då jag går, så man får riktigt jävulst med mjälthugg. Så man måste stå blixt stilla för att det ska gå över. Men tur jag inte rusar så mycke då :P
  • Jag kan vara lite yrslig i skallen fortfarande om jag står stilla en längre stund. även om jag sitter ibland. Men springa omkring och jobba är då inga problem.
  • Kan vara tungt at böja sig ner ibland, men det går fortfarande ta på sig skorna utan att behöva sätta sig! men visst är det skönt om men använder en stol :)



Magen är inte så stor säger dom. Vad vet jag?! Jag tycker den är mycke större än vanligt iaf. Och den lever sitt egna lilla liv då det dunkar på där inne, bara mer och mer. Men det känns ganska underbart.

Tyvärr lägger jag inte upp nå bilder idag, orkar inte. Det är inte så mycket att se heller :P

Jag är på väg till barnmorskan snart. ska vara där kvart i 2, Pontus skulle nog oxå följa idag, blir trevligt.

Nu ska jag blunda en stund. lite yr i skallen och lite tjuv trött


RSS 2.0