Sjuk igen!

Igår kväll då Rasmus skulle sova så hörde jag att det var täppt i näsan  och han började hosta. Det är tjockt i halsen hans. Stackan. Sov som en kratta.

Vi som hade tänkt göra massor med saker idag. Men blev inte som planerat. Blev nog bättre.

Förmiddagen städade vi. Pontus kom hem och vi började med lunchen. Sen kom Evelina, Hanna, Lova och Ville. Strax efter kom mormor och morfar med massa gofika. Sen kom Annika och Albin. Då var det fullt hus.  Var så trevligt med allt besök. Mats blev nog nästan rädd då han kom för att dricka kaffe :P

Sen gick vi ut för att åka pulka/stjärtlapp. Jag var dock dålig på att hitta de rätta backarna. Ska be pontus köra upp några bättre till nästa gång. Men det var underbart skönt ute! Dock hade solen försvunnit men varmt var det, börjar se ljuset i denna iskalla vinter.

På kvällen började det kännas i mina fogar och jag visste jag inte tagit ngn promenad. Men jag vill inte gå själv i mörkret då jag är rädd för Älgen! Så jag ordnade barnvakt och tog med mig Pontus och en ficklampa. Som vi började gå åt ett håll så såg vi älgspår som gick åt samma håll, då blev man ju mer skakis. Nej, jag ska bara gå under ljustimmarna. Det var ingen hit att gå i mörkret.

Nu sitter jag uppe i sovrummat med datorn i sängen och två snarkande hjältar bredvid mig. En sover oroligt, ska försöka undvika att han väcker den andra som ska upp före tuppen.

Magen växer!!

Ja, du känns det verkligen som magen tvär blivit stor, det tog ungefär lika länge som sist innan han började växa. Men nu så small det bara till så blev det en riktig kula!



Det sparkar och har sig.

Efter att varit hemma med Rasmus då han varit sjuk, och man har knappt rört p åsig, så har jag börjat få foglossningar. Inte så farligt, det värker i ryggslutet då jag sitter ibland och jobbigt att bära Rasmus. Men om man tänker på hållningen och att man bär rätt så går det mycket bättre!

Sen har jag upptäckt att ju mer jag sitter still så får jag mer värk. Så nu är det minst en promenad per dag för att det ska göra mindre ont. Varit och simmat en kväll oxå, det var jätte skönt, ska försöka göra det en gång i veckan.

Rasmus växer och mår. Han sover "bra", men han har fortfarande kvar lite sviter från förkylningen. Så blir lite jobbigt då han ska sova och är täppt i näsan.

Nej, nu ska jag fika och sen krypa isäng bredvid min man, han som börjar 04:00 i morgon.

Imorgon blir det kyrkis och sen mamma gympa på eftermiddan. ska se om jag hinner förbi en sväng till Kurrokveik oxå.

Förkylningen snart över?

Lillens förkylning var verkligen långdragen. Sista veckan har han haft väldigt ont i öronen oxå. Men idag har han varit på bättre humör, han snorar och hostar fortfarande, men han är på bättre humör!

Kors i taket!!!
Senaste tiden har han sovit så bra! Han har oftast vaknat en snabbis ca 1 tim efter man lagt honom, sen har han sovit hela natten! Inte då det var som värst i öronen och som snorigast. Men det går verkligen åt rätt håll. Jag är så glad. Slippa längta efter att få sova en stund hela tiden!

Men däremot är jag ganska less på att vara hemma med honom för att han är förkyld. Inga promenader, inget babysim, inget kyrkis... Åååå, igår smet jag iväg till brosan för att göra något annat. Hjälpte till lite med spånskivorna och så lagade jag mat i husvagnen... utan vatten. Stackarna, men allt går ju! Skönt iaf att komma iväg från en mammasjuk kille.

Bilder? Jag måste fota lite först. Har varit dålig på det. Kanske ska fota min mage? Det ska jag göra. Det är ganska spännande att jämföra magen med förra graviditeten.

Idag var jag på MVC
Vecka 19+5 idag.
Blodvärdet var på topp 138. Men det kan fort gå ner som sist, då fick jag ju ta järntabletter på slutet.
Blodtryck 100/70. Lågt som vanligt. Men det gör dock att jag lätt kan bli svimfärdig.
Hjärtljudet på bebisen 160, typ.
Allt såg bra ut. Jag längtar redan till förlossningen, den var en sån upplevelse. Hoppas dock att det kan gå liiite fortare nästa gång.


Stina följde med på babysim och agerade fotograf.



Hon lyckades nog få honom att le på alla bilder, eller så tyckte han att det var riktigt kul!



Rasmus har brottat ner Pysen. Kan man hitta en snällare katt?



Sovande hjältar



Jag. Just tagit bilden.

Fortfarande förkyld

Jag har oxå drabbats lite av förkylningen. Men det är ganska lindrigt än så länge. Rasmus mår ändå bättre, inte lika täppt. Hostar dock en del nu.

Igår var vi på bio i Arjelog. Änglagård, tredje gången gillt. He he, hög medelålder var det i biosalen, jag var nog yngst. Tur pontus har dom andra filmerna hemma, vilket gör det roligare att se den tredje. Av mig får den nog ändå *** tre stjärnor av 5. Sevärd!

Snart får vi inneboende, eller uteboende. Pappa ska bo i husvagnen. Sen blir det väl, Sabina, Stina och Mamma ibland oxå.

Nu är maten snart färdig och Pontus är långt ifrån hemma, jag är döhungrig. Jag får starta utan han då.

Rasmus är förkyld!

Usch vilken jobbig natt vi haft. Direkt jag försökt lägga Rasmus i hans säng så har jag hört hur det tättnat förn näsan och han har snuvat. Han har aldrig varit så här snuvig förut. Stackarn.

Han ska till Bvc idag för vägning. Men jag funderade på att skrinlägga det. Fast han är ju inte dålig annars än att han är snorig. Så vi kanske far i alla fall!

Åååå vilken sötis han är.

Igår så firade vi min man på 35 års dagen! Jag bakade tårta, blev dock lite konstig form på botten, men smaken var iaf bra! Så jagorde jag en kladdkaka. Mums.

Nej nu ska jag se om inte Rasmus vill vila en stund. Hoppas! För det vill jag.

Ciao

RSS 2.0